Select Page

Nieuwsberichten

Ridder Haimanot

Ridder Haimanot

Op 3 juli ontving Haimanot Belay, oprichter en motor van Gobez! in het bijzijn van de Ethiopische Ambassadeur het lintje Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dit voor haar jarenlange belangeloze inzet voor de nieuwe Nederlanders uit Oost Afrika!
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die affiniteit hebben met onze doelstellingen en zich willen inzetten voor onze Stichting. Heb je belangstelling neem dan contact op via telefoon 0627014092 of stichtinggobez@gmail.com
Tekenen tegen trauma’s

Tekenen tegen trauma’s

Bericht over verwerken van trauma’s. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.